Skip to main content

Alverna Dental Studio 1
Alverna Dental Studio 2

Despre Noi

Bine aţi venit la ALVERNA DENTAL STUDIO!

Dacă e să vorbim în termeni filozofici, adeseori ne întrebăm de ce facem ceea ce facem, care este motivul pentru care muncim din greu și petrecem multe ore la birou, de ce ne îndreptăm telescoapele către cerul cu numărul lui intimidant de stele, de unde vine nevoia noastră de frumos și pur?!

După o gândire atentă, ajungem la un singur posibil răspuns logic: din nevoia noastră, ca ființe umane, de a atinge perfecțiunea sau cel putin o stare cât mai apropiată de ea.

Transferând toate acestea în meseria noastră, din cadrul medicinei dentare, putem spune că la Alverna Dental Studio, perfecțiunea înseamnă surâsul fericit al pacienților care se tratează la noi.

Faptul că suntem o echipă entuziastă, că avem la dispoziție aparatură de ultimă generație, că folosim materiale de cea mai bună calitate și că apelăm la metode de lucru avangardiste sunt garanţia că în fiecare zi ne propunem să atingem acea starea de perfecțiune.

Pasiunea mea este să livrez calitate!

Clinica noastră are la dispoziție propriul laborator dentarAcest fapt nu doar că ne oferă avantajul competitiv de a livra servicii de cea mai bună calitate, dar ne ajută totodată să o facem într-un timp cât mai scurt și la un preț cât mai realist.

Pe lângă tratamentul dentar, un aspect foarte important pentru noi este felul în care pacientul este primit, modul în care decurge timpul de aşteptare și reducerea la minimum a acestuia. Întreaga activitate a Clinicii a fost concepută în așa fel încât să asigurăm confort şi calitate, cu o durată rezonabilă şi la un efort financiar acceptabil.

Dedicați pacienților noştri

Zâmbetul dumneavoastră este satisfacția noastră supremă.

 

Promisiunea noastră față de dumneavoastră este aceea că echipa noastră îşi va folosi expertiza şi pasiunea pentru a face acea diferență care contează între “câteva plombe” și zâmbetul perfect!

Deoarece suntem conștienți de faptul că a fi pacient la un nou cabinet dentar poate să fie o experiență frustrantă, noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă de doi ani garanție pentru serviciile oferite.

Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă de doi ani garanție pentru serviciile oferite.
Perfecțiunea este pasiunea noastră.Fiindcă verificăm de mai multe ori fiecare caz care ne iese pe ușă pentru a ne asigura că nu are nici cel mai mic defect, cazurile care necesită refacere sunt aproape inexistente la Alverna Dental Studio.

Filozofia noastră este să performăm bine de la prima încercare.

În cazul în care nu sunteți mulțumiți de lucrarea dumneavoastră, returnați-o pur și simplu, iar noi o vom reface fără nici un cost suplimentar din partea dumneavoastră.

**Protezele dentare trebuie returnate împreună cu o amprenta nouă pentru ca această garanție să fie validă.

Garanția nu acoperă urmatoarele situații:

  • returnarea contravaloarii lucrării
  • dacă lucrarea se deteriorează în urma unui traumatism sau a utilizării în condiții necorespunzătoare
  • dacă igiena orală este neglijată
  • dacă nu sunt respectate indicațiile medicului dentist
  • dacă pacientul nu revine pentru controale periodice programate cel puțin odată la 6 luni
  • dacă lucrarea dentară a fost deteriorată din cauze exterioare precum căzături, lovituri, accidente, deterioararea dinților: suport sau a țesuturilor adiacente lucrării dentare
  • dacă lucrarea a fost fabricată în totalitate sau parțial de către alte clinici dentare