Aparat dentar
SPARK

Aproape invizibil, inovativ, ușor de purtat și extrem de confortabil, cu ajutorul unui aparat dentar SPARK veți obține un zâmbet armonios și gingii sănătoase! Spark™ Clear Aligner System este soluția ideală pentru cei cu o viață socială și profesională activă, care au nevoie de un tratament ortodontic rapid, subtil din punct de vedere estetic și care nu impune restricții sau schimbări ale stilului de viață.

În prezent, sistemul de gutiere SPARK Aligner reprezintă unul dintre cele mai inovative aparate dentare de pe piață, la nivel internațional. Cu ajutorul unui aparat Spark Aligner, vă bucurați de mai mult confort, mai multă transparență și flexibilitate, precum și de o igienă orală îmbunătățită. 

Noul aparat dentar SPARK Clear Aligner System se recomandă în tratamentul ocluziilor, înghesuirilor sau spațierilor dentare, pentru a obține o dantură perfect aliniată, un zâmbet plăcut și, mai ales, o sănătate dentară corespunzătoare. Folosirea unui aparat dentar SPARK este simplă, iar rezultatele se observă rapid!

Pentru un zâmbet armonios și sănătos:
Aparat dentar SPARK

Noul aparat dentar SPARK este, la ora actuală, unul dintre cele mai revoluționare și eficiente tratamente ortodontice de pe piață, cu numeroase beneficii estetice și funcționale net superioare altor aparate dentare clasice sau aparținând altor branduri. 

De ce este atât de special noul aparat dentar SPARK? Spark™ Clear Aligner System are la bază TruGEN™ – una dintre cele mai recente inovații în rândul materialelor utilizate în realizarea gutierelor. Acest material se face responsabil de calitatea aproape invizibilă a gutierelor Spark Aligner. Datorită TruGEN™, utilizarea unui aparat dentar SPARK este mai confortabilă, iar gutierele se pătează mai greu, asigurând eficient așezarea dinților într-o poziție mai bună, optimă din punct de vedere al sănătății dentare. 

Gutierele Spark Aligner sunt produse de ORMCO, o companie cu renume internațional, apreciată de medicii ortodonți de pretutindeni pentru tratamentele inovative, de calitate, pe care le dezvoltă. 

Alverna Dental Studio vă pune la dispoziție tehnici și tratamente moderne de ortodonție. În urma consultației, vom decide împreună dacă utilizarea unui aparat dentar SPARK este recomandată pentru dantura dvs. Medicii specialiști din cadrul clinicilor noastre vă vor răspunde tuturor întrebărilor, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie. Pentru programări, vă rugăm să ne contactați!

În ce situații se recomandă un aparat dentar SPARK?

În general, se recomandă utilizarea unui aparat dentar SPARK în tratamentul diverselor probleme dentare: malocluzii (diverse tipuri de mușcături necorespunzătoare), înghesuiri sau aglomerări dentare (dinți prea înghesuiți) sau spațieri dentare (spații prea mari între dinți). 

Stabilirea celui mai potrivit plan de tratament se va realiza împreună cu medicul specialist ortodont, care va putea să vă recomande sau nu utilizarea unui aparat dentar SPARK, în funcție de particularitățile danturii dvs. 

Folosirea unui aparat dentar SPARK este recomandată, în general, în aceste situații: 

  •  dacă aveți dinți prea înghesuiți (aglomerări dentare);
  •  dacă la nivel danturii există spațieri care vă deranjează – fie estetic, fie funcțional;
  •  pentru obținerea unei danturi aliniate, armonioase; 
  •  pentru a corecta malocluziile: mușcătură încrucișată, adâncă sau deschisă, supra/ sub-mușcătură; 
  •  pentru păstrarea unei igiene dentare corespunzătoare;
  •  dacă vă doriți un zâmbet frumos și sănătos, dar vă doriți ca aparatul dentar purtat să fie cât mai „invizibil”.

Avantajele utilizării unui aparat dentar SPARK

Pe lângă aparatele dentare clasice, le-am oferit întotdeauna pacienților noștri și alternative moderne, adesea mai eficiente și mai confortabile. Alături de apreciatul aparat dentar SPARK, în funcție de fiecare caz clinic, recomandăm și aparate dentare precum INVISALIGN sau F22 ALIGNER.  

Iată motivele și caracteristicile care fac din Spark™ Clear Aligner System un aparat dentar care reușește să se diferențieze în domeniu și pe care îl recomandăm cu încredere pacienților Alverna Dental Studio:

TRANSPARENT – APROAPE INVIZIBIL 

Aproape invizibile și semnificativ mai transparente decât alte branduri de pe piață, gutierele Spark Aligner le asigură pacienților noștri discreția și subtilitatea mult dorite pentru a-și continua activitățile cotidiene și profesionale fără rețineri. 

MULT MAI CONFORTABIL

Spark™ Clear Aligner este un aparat dentar mult mai confortabil, cu margini netede, fine, fără asperități. Purtând un aparat dentar SPARK, evitați apariția aftelor bucale sau a stărilor de disconfort fizic cauzate uneori de alte aparate dentare. 

TRATAMENT RAPID ȘI PREDICTIBIL

Materialul TruGEN™ care stă la baza aparatului dentar permite o mișcare mai eficientă a dinților în pozițiile corespunzătoare, ceea ce duce la un tratament mai rapid și la mai puține vizite în cabinet. 

Totodată, purtarea unui aparat dentar Spark, datorită tehnologiei utilizate, permite crearea unui plan de tratament predictibil și extrem de eficient. 

FLEXIBIL, DETAȘABIL, FĂRĂ RESTRICȚII

Gutierele Spark Aligner pot fi îndepărtate cu ușurință dacă doriți să mâncați, să consumați băuturi, să faceți o fotografie sau să participați la un eveniment social sau profesional unde doriți să zâmbiți fără rețineri. 

Ideal, gutierele trebuie purtate cel puțin 22 de ore zilnic pentru a obține cele mai bune rezultate. Vestea bună? Cu un aparat dentar Spark, nu trebuie să renunțați la alimentele preferate (nu, nici la cafea sau ciocolată caldă): trebuie doar să vă dați jos gutierele înainte de a le consuma și să vă bucurați de moment.

 

IGIENĂ ORALĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Gutierele Spark™ Clear Aligner pot fi înlăturate pentru realizarea acțiunilor de igienă dentară (periaj și folosirea aței dentare), ceea ce asigură o igienă corespunzătoare. Totodată, cum gutierele fiecărui aparat dentar Spark sunt personalizate, purtarea acestora nu duce la inflamarea gingiilor. 

MATERIALE SIGURE

Fără BPA, mercur, latex și ftalați! Gutierele Spark Aligner nu conțin acești compuși chimici pe care îi regăsim, din păcate, în numeroase produse cosmetice, inclusiv în parfumuri, și care nu sunt în acord cu normele de siguranță și sănătate. Aceste substanțe au un grad de toxicitate indezirabil, pot provoca alergii, pot perturba sistemul endocrin și prezintă, în general, riscuri pentru sănătate. 

Similar altor aparate dentare și tratamente ortodontice moderne, cu tehnologii de ultimă generație, Spark™ Clear Aligner System este conceput din materiale sigure. 

Misiunea echipei Alverna Dental Studio este de a vă reda zâmbetul și sănătatea dentară. Vă așteptăm cu drag în clinicile noastre! Pentru programări, vă rugăm să ne contactați! Rămâneți la curent cu noutățile și ofertele noastre speciale: urmăriți pagina de Facebook Alverna Dental Studio și contul de Instagram @alvernadentalstudio.

Alverna Dental Studio 1

Str. Alverna 33, 400469,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 748 085 933
Tel: +40 728 085 933

Alverna Dental Studio 2

Str. Viilor nr. 52B, et.1,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 770 265 223
E-mail
contact@alvernadental.com
aparat dentar
aparat dentar
aparat dentar
aparat dentar
aparat dentar

Servicii
Alverna Dental

cabinet-stomatologic-26

Augmentarea osoasă

Augmentarea osoasă reprezintă una dintre procedurile stomatologice de care puteți beneficia la Alverna Dental Studio

cabinet stomatologic

Implant dentar

Aveți nevoie de un implant dentar? La Alverna Dental Studio vă punem la dispoziție unele dintre cele mai noi și..

cabinet-stomatologic-27

Chirurgie dentară

Serviciile de chirurgie dentară puse la dispoziție de Alverna Dental Studio implică un ansamblu de proceduri și..

cabinet stomatologic

Estetică dentară

Vă doriți un zâmbet strălucitor și sănătos? Alverna Dental Studio Cluj oferă servicii complete de estetică dentară pentru..

Alverna Dental Studio

Clinica stomatologică Alverna Dental Studio include cabinete stomatologice modern amenajate și echipate cu aparatură de ultimă generație. Astfel, serviciile pe care le oferim sunt de o calitate superioară, iar pacienții noștri se simt mereu bine primiți. Fiecare cabinet stomatologic este pregătit să vă asigure un confort sporit, iar experiența și profesionalismul medicilor noștri sunt puse în slujba asigurării unei sănătăți dentare excelente!