Testimoniale

Opiniile pacienților sunt cea mai bună carte de vizită a unui cabinet stomatologic, iar noi avem bucuria de a ne mândri nu doar cu zâmbete perfecte, ci și cu vorbe calde din partea celor care ne-au trecut pragul.

Zâmbete fericite
Clienții Alverna se recunosc după zâmbetul frumos și plin de încredere!
Excelență în stomatologie
Bucurați-vă de o experiență medicală la cele mai înalte standarde!

Profesionalism, calitate și promptitudine

Fiecare vizită la stomatolog este un motiv de bucurie pentru pacienții Alverna Dental Studio. Aparatura medicală de ultimă generație, personalul atent și bine pregătit, dar și tehnicile moderne de tratament contribuie la crearea unei experiențe medicale de excepție.

Punem accent pe o comunicare deschisă cu pacientul, de aceea, înainte de fiecare tratament sau procedură stomatologică, ne asigurăm că primiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă simți confortabil și în siguranță. 

Totodată, colectivul medical este alcătuit din specialiști cu experiență, care reușesc de fiecare dată să impresioneze atât prin standardele înalte de calitate ale actului medical, cât și prin calitățile umane deosebite. Empatia, răbdarea și abilitățile excelente de comunicare sunt trăsăturile de bază ale echipei noastre.

Vă invităm să vă bucurați de propria experiență la Alverna Dental Studio! Veniți cu zâmbetul dvs. la un control inițial, iar experții noștri vă va îndruma către cele mai bune soluții medicale!

https://alvernadental.com/wp-content/uploads/2021/05/testimoniale-2.jpg
https://alvernadental.com/wp-content/uploads/2021/03/Andreea-Sirbu-300x300-1-160x160.png
ANDREEA SÎRBU
Dolj, Romania

Profesionalism, empatie si multe zambete, am primit de la Alverna !

https://alvernadental.com/wp-content/uploads/2021/03/Bogdan-Donca-300x300-1-160x160.png
BOGDAN DONCA
Cluj, Romania

Curand am fost la Alverna Dental Studio cu mai multe probleme. Am fost surprins de atentia si grija de care dau dovada fata de client/pacient in timpul operatiilor si de asemenea mi-am schimbat parerea despre mersul la dentist. Inainte mergeam cu frica dar de acesta data pot zice sincer ca nu am simtit durere. Multumesc Bogdan cat si la intreaga echipa ADS pentru efortul depus ! Recomand cu incredere !

https://alvernadental.com/wp-content/uploads/2021/03/TUDOR-DUMITRESCU-300x300-1-160x160.png
TUDOR DUMITRESCU
Cluj, Romania

Alverna Dental Studio primește din partea mea, pe o scară de la 1 la 5:
5/5 pt. Profesionalism
5/5 pt. Ambianță
6/5 pentru serviciile medicului Silvia Șipa care, cu dedicare și iscusință, mi-a făcut un consult detaliat și informativ, de asemenea un detartraj spotless, și o plombă pe un incisiv superior fără nicio durere, într-un timp record și preț avantajos. Am avut o experiență excelentă !

https://alvernadental.com/wp-content/uploads/2021/03/Vlad-Onica-300x300-1-160x160.png
VLAD ONICA
Brighton, UK

I am compelled to write a review for these guys! The experience I had, when I visited them at the beginning of July (at the Viilor branch), was exceptional; from the receptionist, who was very polite, professional, courteous and kind, to the doctor – who was very, very skilled, very considerate, polite and friendly (from what I gathered, they even changed their working hrs, on that day, to accomodate my appointment – as I was there for only 2-3 days). They suggested things to be done to my teeth, in the future, but they NEVER hard-sold me anything, something which doesn’t happen very often! Thank you ADS, I will gladly visit you again, when I’m in Cluj next!! Keep up the great work! #alvernadetalstudio #clujnapoca #romania #perfectteeths.

https://alvernadental.com/wp-content/uploads/2021/03/carmen-alexandra-spatar-300x300-1-160x160.png
CARMEN ALEXANDRA SPATAR
Cluj, Romania

Super-profesionisti ! …recomand !

Program Alverna Dental Studio

Vă așteptăm cu drag să treceți pragul clinicilor noastre!

Luni
09:00 - 21:00
Marți
09:00 - 21:00
Miercuri
09:00 - 21:00
Joi
09:00 - 21:00
Vineri
09:00 - 21:00
Sâmbătă/ Duminică
Închis

Doriți o programare?

Alverna Dental Studio

Clinica stomatologică Alverna Dental Studio include cabinete stomatologice modern amenajate și echipate cu aparatură de ultimă generație. Astfel, serviciile pe care le oferim sunt de o calitate superioară, iar pacienții noștri se simt mereu bine primiți. Fiecare cabinet stomatologic este pregătit să vă asigure un confort sporit, iar experiența și profesionalismul medicilor noștri sunt puse în slujba asigurării unei sănătăți dentare excelente!