Skip to main content

Alverna Dental Studio 1
Alverna Dental Studio 2

CE ZIC CLIENTII DESPRE NOI

Află părerea pacienților noștri! Prin testimoniale poți vedea ce spun despre noi persoanele care au optat pentru serviciile clinicii noastre și cum s-a desfășurat experiența lor. Iar pentru că fiecare persoană are personalitate unică, părerile pacienților noștri sunt cu atât mai importante. Ne-ai vizitat? Povestește-ne cum a fost experiența ta, fie bună sau rea pentru a ne putea păstra standardele calității la un nivel superior, sau pentru a ne îmbunătăți și a fi mai atenți la nevoile tale.

DUMITRU FĂRCAȘ

Cluj, Romania

 

Am mers la ADS la sugestia fiicei mele care era deja pacienta d-șoarei Dr. Romana Crețu, în care am avut încredere deplină în momentul în care am aflat că e fiica unui fost dansator de-al meu de la “Mărțişorul” … hahaha… Lăsând gluma la o parte, Romana e un medic extraordinar, un medic plin de compasiune, competență și extrem profesionalism. În decursul vieții mele am avut parte de stomatologi extraordinari, marea majoritate dintre ei foști profesori ai Romanei; cu mâna pe suflet vă pot spune că Școala de Medicină Clujeană încă mai produce medici de mare calitate și profesionalism, medici tineri precum Romana, de care putem fi oricând mândri.

Acest cabinet stomatologic, cu toate că este tânăr, format din oameni tineri și frumoși, sunt oameni extrem de capabili, cu experiență și o adevărată etică a muncii, oameni care vor pune întotdeauna pe prim plan confortul și starea de bine a pacientului. Îi recomand cu mare, mare caldură oricui ar avea nevoie de asistență stomatologică!

ANDREEA FARCAȘ

LOS ANGELES, CALIFORNIA

 

Eu fac parte dintre pacienții fără prea multe probleme și asta ptr. că, încă din copilărie, mi- am format o ușoară “obsesie” referitor la dantură. Mi-am îngrijit dinții și am mers în mod regulat la stoma, dar am și fost extrem de exigentă referitor la medicii pe mâna cărora am avut “curajul” să mă las. Rares (Harmath), cu care ne știm din copilărie și cu care am și împărțit aceeași casa timp de câţiva ani în Florida, mi-a recomandat-o pe d-șoara Dr. Romana Crețu.

 Am avut încredere în el, știind cât e de perfecţionist și exigent la tot ceea ce ține de partea de tehnică dentară, așa că m- am “lăsat” pe mâna Romanei pentru un detartraj de rutină; asta a fost tot ce aveam nevoie.

Cu siguranță a fost cel mai grozav detartraj pe care l-am avut. Romana e un medic extraordinar, nu pot avea decât cuvinte de laudă și mă bucur că-i tanără și că o voi avea ca medic mulți ani de acum înainte.

FLORIN CIOBANU

HOUSTON, TEXAS

 

Nu pot decât să am cuvinte de laudă și mulţumire pentru Alverna Dental Studio. Toţi, începând de la recepție, la tehnicieni și medici, au fost extraordinari! Timpul meu petrecut în Cluj a fost foarte limitat, doar 10 zile, și acestea în perioada Sărbatorilor de Crăciun, când toată lumea e gata de vacanță. Lucrările dentare pe care mi le plănuisem să le fac au fost majore. Toată echipa ADS, începând cu D-șoara Dr. Cristiana Lambescu , D-șoara Dr. Romana Crețu și terminand cu Rareș Harmath, cel care s-a ocupat de partea de tehnică dentară, au fost mai mult decât înţelegători la nevoile mele și au avut bunăvoința de a veni chiar și în weekend.

Toți cei de la acest cabinet stomatologic sunt niște oameni extraordinari! Nu am fost niciodată atât de bine informat înainte de orice procedură așa cum au făcut-o ei, nu m-am simțit grăbit deloc și cu toate problemele destul de mari, am avut o experiență deosebit de plăcută, m- am simţit comfortabil și total diferit față de orice alt cabinet dentar la care am mai fost, chiar și aici în SUA. Mă bucur tare că i-am găsit și îi recomand cu multă căldură tuturor celor cu probleme mari și mici și mai cu seamă celor care se tem de stomatologi ca de moarte 🙂

Mii de mulțumiri încă o dată!

REMUS MOCANU

SIBIU, ROMANIA

 

Personalul este foarte înțelegator și au fost foarte drăguți în a ține cont de orarul meu în programările pentru intervenții

EMIL PETRE

COPENHAGEN, EUROPE

 

Voiam să vă mulțumesc și să vă spun cât de mult apreciez căldura, compasiunea, prietenia și toate lucrurile pe care le-ați făcut pentru mine în timpul intervenției dentare. Au fost multe de făcut, dar dvs. ați avut răbdare și ați răspuns valului de întrebări pe care vi le-am pus. Am avut chiar și prilejul deosebit de a-mi vedea coroana fabricată chiar acolo, de față cu mine – a fost ceva tare!