Skip to main content

Alverna Dental Studio 1
Alverna Dental Studio 2

CE ZIC CLIENTII DESPRE NOI

Află părerea pacienților noștri! Prin testimoniale poți vedea ce spun despre noi persoanele care au optat pentru serviciile clinicii noastre și cum s-a desfășurat experiența lor. Iar pentru că fiecare persoană are personalitate unică, părerile pacienților noștri sunt cu atât mai importante. Ne-ai vizitat? Povestește-ne cum a fost experiența ta, fie bună sau rea pentru a ne putea păstra standardele calității la un nivel superior, sau pentru a ne îmbunătăți și a fi mai atenți la nevoile tale.

ANDREEA SÎRBU

Dolj, Romania

 

      Profesionalism, empatie si multe zambete, am primit de la Alverna !

BOGDAN DONCA

Cluj, Romania

 

      Curand am fost la Alverna Dental Studio cu mai multe probleme. Am fost surprins de atentia si grija de care dau dovada fata de client/pacient in timpul operatiilor si de asemenea mi-am schimbat parerea despre mersul la dentist. Inainte mergeam cu frica dar de acesta data pot zice sincer ca nu am simtit durere. Multumesc Bogdan cat si la intreaga echipa ADS pentru efortul depus ! Recomand cu incredere !

TUDOR DUMITRESCU

Cluj, Romania

 

      Alverna Dental Studio primește din partea mea, pe o scară de la 1 la 5:
5/5 pt. Profesionalism
5/5 pt. Ambianță
6/5 pentru serviciile medicului Silvia Șipa care, cu dedicare și iscusință, mi-a făcut un consult detaliat și informativ, de asemenea un detartraj spotless, și o plombă pe un incisiv superior fără nicio durere, într-un timp record și preț avantajos. Am avut o experiență excelentă !

VLAD ONICA

Brighton, UK

 

      I am compelled to write a review for these guys! The experience I had, when I visited them at the beginning of July (at the Viilor branch), was exceptional; from the receptionist, who was very polite, professional, courteous and kind, to the doctor – who was very, very skilled, very considerate, polite and friendly (from what I gathered, they even changed their working hrs, on that day, to accomodate my appointment – as I was there for only 2-3 days). They suggested things to be done to my teeth, in the future, but they NEVER hard-sold me anything, something which doesn’t happen very often! Thank you ADS, I will gladly visit you again, when I’m in Cluj next!! Keep up the great work! #alvernadetalstudio #clujnapoca #romania #perfectteeths.

CARMEN ALEXANDRA SPATAR

Cluj, Romania

 

      Super-profesionisti ! …recomand !

ANDREI GAVRILOAIA

Cluj, Romania

 

      Great services, very nice personnel and most importantly, NO PAIN !

RĂZVAN TURDA

Cluj, Romania

 

      Un colectiv tanar si dinamic. Inca de la primul contact, frica fata de stomatolog a trecut. Daca aveti nevoie de servicii de inalta calitate si de medici profesionisti, va recomand sa apelati la servicile celor de la Alverna Dental Studio.

ANCA BIBOLAR

Cluj, Romania

 

      This dental studio provides great services. The whole experience is actually nice, since they are so careful with details. The staff is professional, qualified and very well trained. I would highly recomand it to everyone.

TUDOR MOLDOVAN

Cluj, Romania

 

      They are very professional and also friendly. Best clinic in town !

OZANA MUREȘAN

Cluj, Romania

 

      Îmi place la nebunie locul, nu numai că este primitor ca şi aspect – lucru foarte important pentru mine, dar şi personalul dă dovadă de atenţie, delicateţe faţă de pacient ! Aşa da profesionalism !

OANA LAYTH

Bistrita, Romania

 

      Pentru prima data cand m-am simtit confortabil la stomatolog. Sunt foarte incantata de serviciile de inalta calitate pe care le ofera clinica, de profesionalismul si dedicatia echipei pe care o au vizavi de munca lor …recomand cu incredere !

MAXIM ANCA MARIA

Cluj, Romania

 

      Sunt încântată de serviciile oferite de clinica Alverna Dental Studio. Amabilitatea angajaților, profesionalismul și încrederea inspirata de medicii de aici sunt doar câteva din punctele forte ale acestei clinici! Va mulțumesc !