Skip to main content

Alverna Dental Studio 1
Alverna Dental Studio 2

Estetică dentară

Estetica dentară

Tratamente moderne și eficiente de estetică dentară în Cluj-Napoca

Estetică dentară este o formă de expresie a vizualului tot mai căutată în societatea actuală. Totuși, datorită acestui principiu devenit o prioritate, descoperirile științifice au creat o serie de materiale tehnice moderne care oferă premisele unei intervenții medicale nu doar corecte, dar și aspectuoase.

Deși cosmetica dentară a devenit un serviciu cu puternice implicații estetice, de multe ori, pacienții sunt tentați să uite și partea funcțională. Numeroasele proceduri și tratamente dezvoltate au implicații pozitive asupra danturii, astfel încât estetica dentară să fie impecabilă. În acestă categorie, cel mai adesea se includ servicii de albire și inserarea de bijuterii dentare pe suprafața smalțului.

La Alverna Dental Studio, partea estetică a intervențiilor stomatologice este abordată cu seriozitatea impusă de cele mai înalte standarde de calitate. Aici puteți să beneficiați de efectele lămpii de albire, care vă va reda, fără durere sau alte reacții adverse, aspectul dorit al danturii. Lampa de albire dentară Philips Zoom este o procedură ușor de utilizat și nu creează disconfort pacienților. Folosită alături de gelul de albire, culoarea dinților poate fi albită până la 8 nuanțe într-o ședință de 45 de minute.

Însă, în funcție de nevoile pacientului, estetica dentară poate presupune și unele implicații mai complexe.

Aici intervin o serie de proceduri specifice, adaptate nevoilor existente astfel încât, la finalul acestora, pacientul să se bucure de o cosmetica dentară nu numai aspectuoasă, însă și corect realizată, de durată, iar sănătatea danturii să nu fie pusă în pericol.

Coroanele dentare integral ceramice sau de ceramică pe zirconiu, inlay-urile ceramice sunt câteva din mijloacele care fac posibilă o estetică dentară plăcută. Pentru a se realiza corect coroana dentară este nevoie de o bază sănătoasă. Astfel, dintele nu trebuie să fie mobil, iar coronara trebuie să fie îndeajuns de rezistentă pentru a susține lucrarea. Odată cu existența acestor aspecte, coroana dentară se poate realiza corespunzător, după o șlefuire prealabilă a dintelui sănătos. Pentru o astfel de lucrare, calitatea materialelor utilizate este un factor decisiv pentru o estetică dentară reușită, alături de integrarea unei cromatici armonioase.  Prețul pentru o coroană dentară? Diferă în funcție de complexitatea lucrării.

Fii la curent cu ultimele noutati, accesati pagina de FB: Alverna Dental Studio