Implant
dentar

Aveți nevoie de un implant dentar? La Alverna Dental Studio vă punem la dispoziție unele dintre cele mai noi și performante cabinete de implantologie dentară din Cluj. Cu ajutorul tehnologiilor moderne de aplicare și tratament, vă puteți bucura de o dantură completă și rezistentă.

Instalarea unui implant dentar este necesară pentru menținerea unei sănătăți orale optime, dar și pentru redarea funcționalității complete a danturii. Pierderea unui dinte poate avea o întreagă serie de cauze, dar este important să acționați la timp, înlocuindu-l cu un implant.

La clinicile Alverna Dental Studio, aveți posibilitatea de a beneficia de unele dintre cele mai noi și longevive tehnologii de implant dentar Cluj: implantul MegaGen, Sweden & Martina sau Straumann. Totodată, ne bazăm pe săli moderne de chirurgie, dotate cu aparatură de ultimă generație, dar și pe specialiști consacrați, cu o vastă experiență în domeniu.

o intervenție esențială
Implant dentar

La momentul actual, un implant dentar reprezintă cea mai eficientă și modernă soluție în cazul edentațiilor (pierderea unuia sau a mai multor dinți de pe arcada dentară). O astfel de intervenție presupune inserarea unei proteze din titan în osul maxilarului pentru a suplini locul unui dinte natural. Un implant dentar are un rol extrem de important atât la nivel funcțional, cât și estetic, redându-i pacientului încrederea în sine și dorința de a zâmbi din nou.

Constituind cea mai performantă și longevivă formă de protetică dentară, un implant dentar Cluj este recomandat în cazul pierderii dinților, indiferent de cauză. Pentru că reprezintă o listă scurtă de contraindicații, se poate aplica cu succes în cazul majorității pacienților, la indicația medicului stomatolog.

Clinicile Alverna Dental Studio prezintă un întreg colectiv medical specializat în protetică dentară. Dacă aveți nevoie de un implant dentar Cluj, suntem aici pentru a vă asigura o experiență medicală la cele mai înalte standarde! Programați-vă acum la un consult inițial! Vă așteptăm cu drag!

Care sunt cele mai frecvente cauze ale lipsei danturii?

La baza pierderii dinților, fenomen cunoscut, în limbaj specializat, ca edentație, poate sta un ansamblu numeros de factori, de la predispoziții ereditare și înaintarea în vârstă, până la igienă orală necorespunzătoare, traumatisme provocate de accidente, afecțiuni stomatologice în forme avansate.

Cu toate acestea, la momentul actual, principala cauză a pierderii definitive a dinților naturali este constituită de boala parodontală, o afecțiune avansată, cu caracter ireversibil, localizată la nivelul gingiilor.

Această boală constă în inflamarea țesuturilor și structurii osoase din jurul dintelui ca urmare a unei infecții bacteriene. În lipsa unei igiene orale stricte, acumulările de placă bacteriană vor irita gingiile, cauzând, în primă fază, gingivita. Aceasta se manifestă prin o sensibilitate accentuată a structurii gumoase atât la periaj, cât și la folosirea aței dentare, dar și prin căpătarea unei nuanțe roșiatice. Dacă medicul dentist intervine la timp, gingivita poate fi cu ușurință tratată în urma efectuării unor proceduri de profilaxie dentară, dar și prin aplicarea de tratamente la nivel local, acasă. 

În contrast, o gingivită care este ignorată de pacient prezintă un risc crescut de a evolua într-o boală parodontală. Netratată, infecția se instalează la nivelul structurilor care asigură stabilitatea dintelui (gingii și os maxilar), ceea ce, în timp poate duce la pierderea definitivă a dinților.

Specialiștii Alverna Dental Studio Cluj vă încurajează să puneți accent, în îngrijirea danturii dvs., pe prevenție. O rutină completă de igienizare urmată acasă, dar și consultațiile bianuale în cabinetul medicului stomatolog sunt cea mai eficientă soluție în diagnosticarea și tratarea precoce a tuturor afecțiunilor dentare. Ca parte a prevenției, clinicile noastre din Cluj vă propun servicii profesionale de profilaxie și odontologie. Iar în cazul în care, totuși, s-a ajuns la stadiul pierderii definitive a dinților, puteți să vă adresați cu încredere specialiștilor noștri și pentru efectuarea unui implant dentar Cluj.

Sănătatea zâmbetului dvs. este în siguranță cu Alverna Dental Studio Cluj! Pentru programări, vă rugăm nu ezitați să ne contactați!

Efectele edentației: De ce este important să apelăm la această intervenție?

Pierderea dinților are, în primul rând, un efect vizibil atât la nivel funcțional, cât și la nivel estetic

Pentru că dinții nu se mai suprapun în mod corect, masticația va deveni, în primul rând, inconfortabilă, iar atunci când vorbim de edentație multiplă, chiar ineficientă. Pacienții care se află în această situație vor constata că durata masticației se prelungește, iar multe dintre alimentele solide devin o provocare, fiind nevoiți să le excludă parțial sau total din alimentație.  

De asemenea, nici la nivel estetic efectele nu sunt de neglijat. Aspectul este unul dintre componentele majore care determină atât modul în care cei din jurul nostru se raportează la noi, cât și modul în care se construiește imaginea de sine. Lipsa unui dinte, mai ales dacă este vizibilă în timpul vorbirii sau zâmbetului, va avea un impact puternic asupra încrederii în sine, fiind însoțită, în cele mai multe cazuri, de anxietate socială și de teama de a mai zâmbi în public

Efectele edentației nu se rezumă, însă, doar la cele două aspecte menționate anterior, ci reprezintă, cu timpul, un risc major pentru sănătatea orală, reprezentând sursa unor complicații și afecțiuni care pot influența întreaga cavitate bucală. 

Resorbția osoasă

Atunci când un dinte lipsește, iar pacientul nu recurge la un implant dentar în timp util, țesutul osos din zona respectivă va începe, treptat, să se distrugă. Acest fenomen este cunoscut și sub numele de resorbție osoasă.

În acest caz, pentru o intervenție protetică ulterioară, medicul specialist va trebui să recurgă la o procedură de augmentare osoasă, prin care să restabilească volumul structurii, permițându-i implantului o ancorare optimă.

Migrarea danturii

Lipsa unui dinte îi va determina atât pe dinții învecinați, cât și pe cei antagoniști să își schimbe poziția normală. Masticația va fi grav afectată, iar pacientul se va confrunta frecvent cu inconveniente precum dureri de cap sau resimțirea oboselii la nivelul musculaturii maxilare. Aceste simptome apar ca urmare a degradării musculaturii masticatorii și a articulațiilor temporo-mandibulare. 

Predispoziția la infecții dentare

Odată cu migrarea dentiției, spațiile interdentare se vor lărgi, permițând plăcii bacteriene să se instaleze mai ușor pe suprafața dintelui. Retenția crescută de placă bacteriană și tartru va favoriza apariția leziunilor dentare carioase, răspândirea infecțiilor atât la nivel supragingival, cât și subgingival prin dezvoltarea de abcese și afecțiuni parodontale.

Specialiștii Alverna Dental Studio vă ajută să interveniți la timp în cazul edentiției. Programați-vă acum pentru un implant dentar Cluj și bucurați-vă de un zâmbet sănătos pe termen lung!

Ce este, mai exact, un implant dentar?

Implantul dentar este cea mai eficientă și modernă formă de protetică dentară, reușind să recreeze, în totalitate, confortul, funcționalitatea și aspectul dinților naturali. La Alverna Dental Studio, le recomandăm pacienților noștri să apeleze la un implant dentar Cluj indiferent dacă se confruntă cu lipsa unui dinte, cu pierderea parțială sau chiar totală a danturii, această tehnică de protetică fiind o investiție inteligentă și durabilă, pe termen lung.

Ca structură, un implant dentar este un dinte artificial creat sub forma unui șurub, confecționat dintr-un aliaj pe bază de titan, care se inserează în osul maxilarului în locul unde a fost odată un dinte natural. Acest tip de proteză dentară este alcătuit din 2 componente principale:

 

Componenta intraosoasă (rădăcina)

Partea inferioară a implantului este creată sub formă de șurub și se inserează în osul mandibulei, înlocuind rădăcina naturală a dintelui.

Componenta supraosoasă (bontul protetic)

La suprafața gingiei se află zona vizibilă a implantului, denumită și bont protetic, pe care urmează să se instaleze o coroană dentară, o punte sau o proteză, în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte. Această ultimă componenta îi va oferi implantului acel aspect natural, estetic.

Implantul dentar are un rol de sine stătător și nu influențează în niciun fel dinții învecinați sau antagoniști. Datorită structurii sale, dar și a tehnologiei de fixare, este cea mai bună variantă de înlocuire a dinților pierduți deoarece prezintă un nivel sporit de rezistență și confort.

Clinica stomatologică Alverna Dental Studio Cluj oferă servicii de implantologie de înaltă calitate. În realizarea acestui tip de intervenție utilizăm cele mai noi tehnologii de tratament, îmbinând chirurgia clasică cu noile tehnici digitale. Echipa noastră intervine cu succes chiar și  în cazurile cu un grad ridicat de dificultate,  iar expertiza vastă și pasiunea pentru domeniul stomatologiei îi ghidează pe specialiștii noștri în obținerea unor rezultate spectaculoase.

La Alverna Dental Studio, realizarea de implant dentar Cluj este o procedură cu tradiție. Clinicile noastre sunt dotate cu aparatură modernă, digitală, care permite reconstrucția danturii rapid și fără disconfort. Programați-vă acum și bucurați-vă din nou de zâmbetul frumos și sănătos de odinioară!

Intervenția de implant dentar: etape principale

Sunt foarte multe mituri și preconcepții în jurul intervenției de implant dentar, ceea ce îi determină, din păcate, pe mulți dintre pacienți să amâne procedura, expunându-se la un risc crescut de a dezvolta complicații de ordin stomatologic. Cu toate acestea, această procedură reprezintă una dintre cele mai ușoare intervenții de chirurgie dentară, o procedură non-invazivă, lipsită de durere.

Ca operația de implant dentar Cluj să fie un real succes, specialiștii Alverna Dental Studio acordă o atenție deosebită fiecărei etape, astfel încât pacientul să se bucure de o experiență medicală la cele mai înalte standarde, iar rezultatele să fie unele peste măsura așteptărilor. Orice intervenție de acest gen se realizează urmărind câțiva pași esențiali:

Consultația inițială și evaluarea stării de sănătate

Realizarea unui implant dentar implică, înainte de intervenția propriu-zisă, o serie de examene clinice amănunțite, analize de sânge și radiologice, care îl vor ajuta pe medicul implantolog să înțeleagă mai bine particularitățile fiecărui pacient, să stabilească cu precizie diagnosticul și să elaboreze o strategie de intervenție adaptată cazului medical. 

Cele mai importante și edificatoare analize în cazul unui pregătirii pentru o astfel de intervenție sunt tomografiile dentare și examenele clinice ale danturii, care îl ajută pe medic să își formeze o viziune generală cu privire la calitatea danturii rămase, a structurii gumoase și osoase de la nivelul cavității bucale.

Totodată, este important ca medicul implantolog să cunoască în detaliu istoricul medical al pacientului pentru a identifica eventualele contraindicații care nu îi permit acestuia să fie supus unei intervenții de implant dentar.

Asanarea cavității bucale

Ca procedura să aibă succes, este nevoie ca inserția și vindecarea să se producă într-un mediu sigur, lipsit de infecții active. Ca și în cazul celorlalte intervenții de chirurgie dentară, și aici este necesară adoptarea unei proceduri temeinice de asanare a cavității orale. 

Mai exact, medicul specialist va identifica toate sursele de infecții (carii active, pungi/cheaguri parodontale) și le va elimina, după care se va recurge la o procedură completă de profilaxie, pentru curățarea și igienizarea amănunțită a cavității bucale.

Pregătirea intervenției

În procesul de implantologie, un aspect foarte important îl constituie operațiunile de pregătire corectă a intervenției. Tehnica aseptică este constituită dintr-un set de proceduri și protocoale specifice, realizate în condiții controlate, cu scopul de a minimiza contaminarea cu patogeni. În acest fel, inserarea implantului dentar va fi o procedură sigură, lipsită de riscuri sau complicații.

La clinicile Alverna Dental Studio, orice implant dentar Cluj implică o pregătire temeinică. Pentru fiecare pacient evaluăm cu atenție atât potențialul contaminant, cât și vulnerabilitatea față de infecții, în special când în urma anamnezei se constantă anumite dezechilibre la nivelul imunității. Totodată, adoptăm un protocol strict de igienizare a sălii de operație, a instrumentarului și echipamentului medical .

Inserarea implantului dentar

Inserarea implantului dentar este o procedură simplă, realizată sub anestezie locală. Tehnologiile revoluționare de tratament, experiența vastă și pregătirea temeinică în domeniul implantologiei le permit specialiștilor Alverna Dental Studio să efectueze cu succes orice tip de implant dentar Cluj: de la intervențiile simple, clasice, până la cele cu un grad de dificultate crescut. Indiferent de caz, pacientul va resimți un disconfort minim în timpul operației.

Ca procedură, implantul dentar se desfășoară astfel:  medicul implantolog realizează o mică incizie la nivelul gingiei (în cazul în care este nevoie), după care, cu ajutorul unor freze speciale, acesta creează o alveolă la nivelul structurii osoase, adaptată în funcție de dimensiunile implantului. La final, se fixează partea intraosoasă a implantului dentar.

Există mai multe tipuri de procedură în cazul unui implant dentar, iar în funcție de particularitățile fiecărui pacient în parte, medicul specialist va decide care este cea mai bună strategie de tratament, luând în considerare următoarele criterii:

Perioada dintre extracția dentară și implantul dentar

În funcție de intervalul de timp necesar recuperării, un medic poate să recomande:

  • Implantarea imediată – se realizează în aceeași zi cu extracția dentară și prezintă o serie de avantaje precum inserarea implantului într-o poziție naturală, apropiată de rădăcina dintelui extras, recuperarea concomitentă a celor două intervenții și o mai bună conservare a gingiei;
  • Implantarea amânată – efectuată la aproximativ 1-2 luni după extracția dentară, astfel încât gingia are timp să se vindece;
  • Implantarea întârziată – medicul va recomanda așteptarea momentului în care structura osoasă este refăcută complet, ceea ce înseamnă undeva între 4-6 luni după intervenția chirurgicală.

Perioada dintre implantul dentar și montarea coroanei/protezei

  • Încărcarea imediată – poate fi realizată fie cu o coroană provizorie de dimensiuni reduse, care nu va permite atingerea dinților antagoniști, fie cu o coroană complet funcțională, care va fi implicată în masticație.
  • Încărcarea ulterioară – medicul va recomanda adăugarea coroanei după ce gingia s-a recuperat complet. Pentru ca bontul protetic să poată fi montat ulterior, implantul este acoperit fie de un șurub de vindecare, fie de un conformator gingival.
Recuperarea în urma implantului

După realizarea implantului dentar, perioada de recuperare joacă un rol foarte important în stabilizarea implantului la nivelul structurii osoase.

Procesul de vindecare sau osteointegrarea necesită, din partea pacientului, adoptarea unei medicamentații specifice, la recomandarea medicului specialist, onorarea consultațiilor periodice la cabinetul stomatologic, dar și renunțarea, pentru o perioadă îndelungată, la unele obiceiuri nocive. Fumatul, spre exemplu, poate scădea dramatic rata de succes a implantului dentar.

De asemenea, este esențial ca pacientul să adopte o rutină strictă de îngrijire a danturii. Acumularea de bacterii la nivelul cavității bucale poate prelungi perioada de vindecare sau chiar genera complicații.

Îngrijirea orală pe termen lung

Un implant dentar are nevoie de o îngrijire adecvată, realizată cu strictețe acasă, dar și de o curățare profesională, efectuată periodic la cabinetul medicului stomatolog.

Specialiștii Alverna Dental Studio vă stau la dispoziție cu toate sfaturile de care aveți nevoie după un implant dentar Cluj. Specialiștii noștri vă vor iniția în tehnicile de periaj specifice curățării implantului dentar și vor monitoriza constant progresul intervenției, asigurându-se că dvs. veți beneficia de un zâmbet excelent pentru o perioadă îndelungată.

Bucurați-vă de un zâmbet plin de încredere pentru o viață! La Alverna Dental Studio, evoluția unui implant dentar Cluj este monitorizată cu atenție de specialiștii noștri!  Programați-vă acum și asigurați-vă că zâmbetul dvs. este în siguranță!

Avantajele unui implant dentar Cluj

Spre deosebire de variantele clasice de protetică (puntea dentară sau proteza fixă/mobilă), implantul dentar este o variantă care aduce un plus de confort și flexibilitate, fără necesitatea sacrificării altor dinți sănătoși (ca în cazul unei punți dentare). În comparație cu o proteză dentară, un implant previne deteriorarea accentuată a masei osoase și a gingiilor la nivelul cavității bucale, fiind, în același timp o soluție mult mai longevivă.

Pe termen lung, un implant dentar prezintă o întreagă serie de avantaje:

Reprezintă o investiție inteligentă
Spre deosebire de alte forme de protetică, un implant dentar permite înlocuirea unui singur dinte. Mai mult, în timp, prezintă costuri de întreținere reduse așa că, deși în primă fază necesită o investiție mai mare, per total este una dintre cele mai convenabile soluții.

Contribuie la conservarea osului alveolar și al țesuturilor moi
În lipsa dintelui natural, atât structura osoasă, cât și cea gingivală au tendința de a-și reduce treptat volumul. Asemenea unei rădăcini naturale, implantul dentar are capacitatea de a stimula țesuturile astfel încât acestea să-și păstreze integritatea.

Arată și se simt precum dinții naturali
Grație structurii sale, un implant dentar imită întocmai atât funcționalitatea, cât și estetica unui dinte natural, de aceea prezintă un plus de confort în timpul masticației și, cu siguranță, îi determină pe pacienți să zâmbească din nou cu încredere.

Conservă integritatea dinților sănătoși
Un pacient poate apela, în funcție de nevoile sale, la un implant unidentar (înlocuirea unui singur dinte), parțial (înlocuirea mai multor dinți) sau total (înlocuirea completă a danturii). Acest gen de construcție se ancorează la nivelul osului alveolar, nici decum nu se sprijină pe alți dinți sănătoși, nemaifiind nevoie ca aceștia să sufere prelucrări pentru a fi folosiți în realizarea tratamentului protetic.

Prezintă o rată de succes de peste 95%
Un implant dentar este acceptat cu ușurință de corpul uman ca o structură naturală, de aceea rata de eșec a acestui tip de intervenție este destul de scăzut și depinde, în mare parte, de modul în care este îngrijit de pacient. Printre factorii de risc cu un impact negativ crescut asupra implantului dentar se numără fumatul, consumul de alcool și igiena orală precară.

Reprezintă o alternativă longevivă
Implantul dentar are cea mai mare durabilitate, putând fi menținut, fără probleme, pentru tot restul vieții. Desigur, longevitatea sa este direct proporțională cu nivelul de atenție pe care pacientul îl acordă îngrijirii lui.

Doriți să beneficiați de avantajele unui implant dentar Cluj?
Programați-vă acum la una dintre clinicile Alverna Dental Studio!

Implant dentar de ultimă generație: implant MegaGen

La Alverna Dental Studio, medicina și tehnologia se armonizează perfect. Venim în sprijinul pacienților noștri cu cele mai noi și performante tehnici medicale, astfel încât experiența medicală să fie întotdeauna la superlativ. Nu ne lăsăm mai prejos nici atunci când vine vorba de realizarea unui implant dentar Cluj, de aceea clinicile noastre vă pun la dispoziție o tehnologie de ultimă generație: implantul MegaGen.

Un implant MegaGen este creat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, de o calitate superioară. Suprafața implantului dentar MegaGen prezintă particule de nanomicronice de oxid de calciu care protejează țesutul osos de contactul direct cu implantul. Astfel, organismul interceptează pelicula de oxid de calciu ca fiind aparținătoare lui, iar osteointegrarea se face mult mai rapid și mai ușor. 

La Alverna Dental Studio Cluj folosim implanturi MegaGen AnyRidge, de o calitate superioară și cu un efect estetic natural. Pe lângă opțiunea de implant MegaGen, venim în întâmpinarea nevoilor dvs. și cu alte tipuri de proteze la fel de performante: Sweden & Martina și Straumann, brand recunoscut la nivel mondial ca lider în implanturi dentare.

Indiferent de tipul de implant MegaGen pentru care veți opta, puteți avea garanția că vă veți bucura de avantajele celor mai înalte standarde în implantologie. Apreciate la nivel internațional pentru estetica, durabilitatea și versatilitatea lor, aceste implanturi dentare reprezintă o alternativă preferată de pacienți atât pentru înlocuirea molarilor, cât și pentru suplinirea dinților aflați în poziție frontală. 

Bucurați-vă de tehnologia de implant dentar MegaGen, Sweden & Martina sau Straumann  la clinicile Alverna Dental Studio!

Pentru o programare la oricare dintre clinicile noastre din Cluj, vă rugăm să ne contactați!

Alverna Dental Studio 1

Str. Alverna 33, 400469,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 748 085 933
Tel: +40 728 085 933

Alverna Dental Studio 2

Str. Viilor nr. 52B, et.1,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 770 265 223
E-mail
contact@alvernadental.com
implant-dentar-2
implant-dentar-3
implant-dentar-4
implant-dentar-5
implant-dentar-6

Întrebări
frecvente

Dispunând de un colectiv medical de excepție, cu o vastă experiență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor stomatologice, dar și de aparatură medicală de ultimă generație, Alverna Dental Studio este locul potrivit pentru obținerea unui zâmbet impecabil.  Pe lângă expertiza noastră în domeniu, vă punem la dispoziție tot suportul de care aveți nevoie, venind în întâmpinarea dvs. cu explicații, sfaturi și, mai ales, răspunsuri. Pe o parte dintre ele le-am inclus chiar aici:

Care sunt contraindicațiile implantului dentar?

Această intervenție se adresează unui segment majoritar de pacienți, prezentând un număr mic de contraindicații. În general, ele se referă la prezența unor boli metabolice (de tipul diabetului în stadii avansate), osoase sau chiar a unor forme de cancer. 

Este important de menționat, totodată, și aspectul vârstei. Dacă realizarea implantului dentar nu prezintă o limită superioară de vârstă, în cazul tinerilor, este recomandat să se amâne până la încheierea perioadei de adolescență, atunci când structura osoasă a cavității bucale a ajuns la maturitate.

Totodată, se va evita realizarea unui implant dentar Cluj atunci când pacientul prezintă alte forme de afecțiuni stomatologice. Este recomandat ca medicul dentist să se ocupe mai întâi de tratarea infecțiilor prezente și de efectuarea tratamentelor de profilaxie pentru îndepărtarea tartrului, după care se poate trece ulterior la etapa implantului dentar. Totodată, dacă structura osoasă a pacientului este deficitară, specialistul va realiza cu prioritate o augmentare osoasă.

Cât durează un astfel de tratament?

Durata unui astfel de variază de la pacient la pacient, în funcție de tipul de implant pentru care a optat, de istoricul medical, dar și de măsura în care respectă indicațiile medicului în perioada de recuperare.

În general, o astfel de intervenție poate necesita o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni, dar se poate prelungi în anumite condiții precum necesitatea adaugarii unei grefe osoase, necesitatea tratării unor alte infecții, pe fondul unei boli parodontale sau a unei îngrijiri postoperatorii deficitare: o igienă dentară precară sau menținerea unor obiceiuri nesănătoase, care pot pune în pericol recuperarea (spre exemplu, fumatul sau consumul de băuturi alcoolice în primele zile după intervenție).

Este o intervenție dureroasă?

Implantul dentar este una dintre cele mai simple intervenții de chirurgie dentară. Este o procedură non-invazivă, care se realizează sub efectul unei anestezii locale, ceea ce duce la eliminarea oricărui disconfort ori semnal dureros. Desigur, experiența medicului specialist, dar și performanța echipamentului medical pot juca un rol important în acest aspect, de aceea este recomandat să vă adresați întotdeauna unei clinici în care profesionalismul serviciilor este garantat.

Care este durata de viață a implantului?

Dacă optați pentru un implant dentar Cluj de calitate, durata de viață se poate întinde pe o perioadă de peste 25 de ani. 

Cu toate acestea, trebuie să menționăm că menținerea unei igiene dentare stricte, dar și evitarea obiceiurilor care afectează cavitatea bucală la nivel structural (fumatul favorizează reducerea densității osoase) sunt aspecte care vor influența în mod direct această durată. 

Totodată, în cazul pacienților care suferă de o boală parodontală, este de așteptat ca implantul să cedeze mai repede decât în cazul unei persoane care nu prezintă o astfel de patologie.

Care este prețul unei astfel de intervenții?

Atunci când vorbim de prețul unui implant dentar Cluj, trebuie să luăm în calcul faptul că această taxă acoperă atât costul intervenției chirurgicale, cât și pe cel al construcției protetice propriu-zise.

La Alverna Dental Studio, prețul unei astfel de proceduri pornește de la 350€ și variază în funcție de tipul de implant dorit, dar și gradul de dificultate al intervenției. Dacă medicul stomatolog va constata că este nevoie de tratarea altor afecțiuni stomatologice (care pot pune în pericol reușita implantului) sau de o procedură de augmentare osoasă, trebuie să luați în calcul și aceste costuri.

Clinicile Alverna Dental Studio Cluj vă stau la dispoziție!

Dacă vă confruntați cu lipsa parțială sau totală a danturii și doriți să vă bucurați din nou de aspectul și funcționalitatea unui zâmbet sănătos, vă invităm cu drag să treceți pragul Alverna Dental Studio pentru un implant dentar Cluj! Vă punem la dispoziție două clinici moderne, dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, dar și un colectiv medical de excepție, recunoscut pentru experiența și implicarea de care dau dovadă în fiecare moment.

La Alverna Dental Studio, ne dorim să avem pacienți fericiți și bine informați, de aceea vă răspundem cu drag la toate întrebările pe care le aveți în legătură cu procedura medicală prin care urmează să treceți. Deși un implant dentar Cluj este o intervenție chirurgicală ușoară, înțelegem că poate avea un impact emoțional puternic asupra dvs., de aceea personalul nostru vă va rămâne aproape, oferindu-vă sprijin atât înaintea operației, cât și în perioada de recuperare.

Suntem aici să vă asigurăm o experiență medicală completă, de aceea abordăm domeniul stomatologic la nivel multidisciplinar. Prin urmare, în clinicile noastre veți putea găsi cadre medicale specializate în augmentare osoasă, endodontie, estetică dentară, chirurgie dentară, odontologie, ortodonție, profilaxie, protetică și implant dentar Cluj. Intervenim, totodată, și în cazul unei urgențe stomatologice. Așadar, oricând aveți nevoie de ajutorul unui dentist Cluj, vă puteți adresa cu încredere specialiștilor Alverna Dental Studio.

Doriți să ținem legătura online? Urmăriți-ne pe paginile Alverna Dental Studio (Facebook)  și @alvernadentalstudio (Instagram) pentru a fi la curent cu toate noutățile din clinicile noastre. Suntem foarte activi pe aceste canale, oferind permanent informații despre programul, serviciile și ofertele noastre. Vă așteptăm cu drag!

Servicii
Alverna Dental

cabinet-stomatologic-26

Augmentarea osoasă

Augmentarea osoasă reprezintă una dintre procedurile stomatologice de care puteți beneficia la Alverna Dental Studio

cabinet-stomatologic-22

Implant dentar

Aveți nevoie de un implant dentar? La Alverna Dental Studio vă punem la dispoziție unele dintre cele mai noi și..

cabinet-stomatologic-27

Chirurgie dentară

Serviciile de chirurgie dentară puse la dispoziție de Alverna Dental Studio implică un ansamblu de proceduri și..

cabinet-stomatologic-23

Estetică dentară

Vă doriți un zâmbet strălucitor și sănătos? Alverna Dental Studio Cluj oferă servicii complete de estetică dentară pentru..

Alverna Dental Studio

Clinica stomatologică Alverna Dental Studio include cabinete stomatologice modern amenajate și echipate cu aparatură de ultimă generație. Astfel, serviciile pe care le oferim sunt de o calitate superioară, iar pacienții noștri se simt mereu bine primiți. Fiecare cabinet stomatologic este pregătit să vă asigure un confort sporit, iar experiența și profesionalismul medicilor noștri sunt puse în slujba asigurării unei sănătăți dentare excelente!