Skip to main content

Alverna Dental Studio 1
Alverna Dental Studio 2

Dentist Cluj

Dentist Cluj

În cadrul clinicii Alverna Dental Studio din Cluj fiecare medic dentist deține cunoștințe solide în materie de anatomie generală. Studiile specializate sunt, cu precădere, în cea a părții superioare a corpului (cap și gât). Pe lângă aceasta, fiecare medic dentist din clinica noastră are o serie de responsabilități. Acestea se referă la respectare cu strictețe a metodelor și procedurilor dentare pe care le prevede o normă de igienă corectă. Medicii noștri dentiști, la fiecare vizită ce se va desfășura la oricare sediu din cadrul clinicii noastre din Cluj, vor concepe un plan de tratament. Acest plan de tratament dentar este specific fiecărui pacient în parte. Se vor transmite toate informațiile necesare, astfel încât pacientul să știe problema stomatologică pe care o are. Dar, mai importanta, să o înțeleagă în esența ei pentru a putea respecta planul de tratament creat.

În echipa noastră avem medici dentiști tineri care au înțeles noile metode de lucru. De aceea, le aplică cu succes și multă răbdare la fiecare intervenție. Calitățile fiecărui medic dentist din echipa nostră nu se rezumă doar la serviciile stomatologice oferite în cadrul clinicii din Cluj. Un medic dentist bun știe să interacționeze cu pacienții săi. Astfel, poate să creeze relații cu aceștia, pentru ca fiecare consultație să se desfășoare în condiții confortabile. Vizita la medicul dentist din cadrul clinicii Alverna Dental Studio poate deveni o activitate plăcută. Dacă vrei să faci cunoștință cu personalul din cadrul clinicii noastre, îi poți vedea aiciFii la curent cu ultimele noutati, accesati pagina de FB: Alverna Dental Studio

Ce îndatoriri are fiecare medic dentist din cadrul clinicii noastre din Cluj-Napoca?

  • Să examineze fiecare pacient cât mai atent pentru a vedea toate problemele dentare cu care se confruntă acesta
  • Să aplice tratamentele dentare corespunzătoare pentru a elimina în totalitate bolile din cavitatea bucală
  • Să cunoască riscurile intervențiilor sale atunci când acestea pot fi asociate cu anumite boli de care poate suferi pacientul
  • Să stabilească diagnostice  corecte și să apeleze la tratamentul dentar specific problemelor în cauză
  • Să informeze pacienții despre modul de administrare al tratamentului dentar și despre importanța igienei corespunzătoare pe care trebuie să o respecte fără nicio abatere, zilnic.

Clinica stomatologică Alverna Dental Studio din Cluj pune accent pe pregătirea profesională a medicilor săi. Dorința noastră este aceea de a asigura aplicarea corectă a procedurilor moderne. Tehnologia de ultimă generație și aparatura ultra performantă pe care le folosim are nevoie de minți inteligente.

În același timp este importantă o bună comunicare cu pacienții. Prin urmare medicii noștri dentiști pot trata fără nicio problemă și pacienți străini. Toți sunt vorbitori de engleză și cunosc foarte bine terminologia necesară. Astfel, pacienții veniți din afara țării pot beneficia de toate serviciile stomatologice pe care le oferim în Cluj-Napoca la cele două sedii (din cartierele Zorilor și Andrei Mureșanu).