Dentist
Cluj

Căutați un medic dentist Cluj la care să puteți apela oricând cu încredere și fără rețineri? Vă așteptăm cu drag în cadrul clinicii Alverna Dental Studio! Într-o atmosferă plăcută și prietenoasă, veți descoperi medici cu adevărat dedicați meseriei lor!

Echipa Alverna Dental Studio este formată din medici specialiști cu experiență, mereu dornici să-și dezvolte abilitățile profesionale. Dacă vă doriți un medic dentist Cluj competent și orientat spre bunăstarea pacientului, suntem aici! 

Diversele afecțiuni stomatologice pot fi tratate eficient odată ajunse pe mâinile pricepute ale unui dentist implicat și bine pregătit. Cu ajutorul aparaturii stomatologice de ultimă generație, medicii noștri stomatologi fac față oricăror provocări!  

Dentist
Cluj

O altfel de vizită la medicul dentist Cluj!

Căutați un medic dentist Cluj cu o pregătire profesională excelentă? Vă așteptăm cu drag! În cadrul clinicii Alverna Dental Studio din Cluj, fiecare medic dentist deține cunoștințe solide – în primul rând – de anatomie generală, acestea fiind urmate, desigur, de studii specializate pe regiunile superioare ale corpului (cap și gât). 

Alături de pregătirea medicală, medicii stomatologi din clinica noastră au o serie de responsabilități. Acestea se referă la respectarea cu strictețe a metodelor și procedurilor dentare pe care le prevede o normă de igienă corectă. 

De ce să alegeți un medic dentist Cluj? Orașul din inima Transilvaniei este renumit pentru serviciile medicale de calitate superioară, iar clinica noastră este în mod special apreciată pentru pachetele de turism dentar pe care le pune la dispoziția pacienților săi! 

Fiecare pacient va beneficia de un plan de tratament personalizat. Medicul dentist din cadrul Alverna Dental Studio Cluj va avea grijă să primiți toate informațiile necesare, astfel încât să înțelegeți pe deplin problema stomatologică cu care vă confruntați și de ce anume este important să respectați planul de tratament creat de medicul dvs. dentist Cluj.

În echipa noastră, avem medici dentiști tineri care aplică cu succes și cu răbdare, în cadrul tuturor intervențiilor, noile metode și tehnici de lucru. Calitățile fiecărui medic dentist din echipa noastră nu se rezumă doar la serviciile stomatologice oferite în cadrul clinicii din Cluj. Un medic dentist Cluj cu adevărat bun știe să interacționeze cu pacienții săi. Astfel, poate să creeze relații eficiente cu aceștia, pentru ca fiecare consultație să se desfășoare în condiții confortabile. Credem că tocmai astfel de calități fac vizitele la un medic dentist Cluj cu adevărat confortabile pentru pacienți!

Care sunt îndatoririle unui medic dentist din cadrul clinicilor Alverna Dental Studio?

  • Să examineze fiecare pacient cât mai atent pentru a vedea toate problemele dentare cu care se confruntă acesta;
  • Să aplice tratamentele dentare corespunzătoare pentru a elimina în totalitate bolile din cavitatea bucală;
  • Să cunoască riscurile intervențiilor sale atunci când acestea pot fi asociate cu anumite boli de care poate suferi pacientul;
  • Să stabilească diagnostice corecte și să apeleze la tratamentul dentar specific problemelor în cauză;
  • Să informeze pacienții despre modul de administrare a tratamentului dentar și despre importanța igienei corespunzătoare pe care trebuie să o respecte fără nici o abatere, zilnic.

Alverna Dental Studio 1

Str. Alverna 33, 400469,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 748 085 933
Tel: +40 728 085 933

Alverna Dental Studio 2

Str. Viilor nr. 52B, et.1,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 770 265 223
E-mail
office@alvernadental.com
info@alvernadental.com
dentist-cluj-10
dentist-cluj-11
dentist-cluj-12
dentist-cluj-3
dentist-cluj-4
dentist-cluj-5
dentist-cluj-6
dentist-cluj-7
dentist-cluj-8
dentist-cluj-9

Întrebări
frecvente

Tehnicile moderne de aplicare și  materialele calitative (biocompatibile), împreună cu îndemânarea medicilor stomatologi profesioniști, vă vor asigura o experiență plăcută în orice cabinet stomatologic din cadrul clinicilor Alverna Dental Studio din Cluj.

Un stomatolog bun va explica pacientului pas cu pas în ce constă intervenția, astfel încât să înțeleagă cât este de importantă conduita pe care va fi nevoit să o adopte pe parcursul acesteia. Totodată, înainte de începerea acestui tratament medicul dentist se va asigura că pacientului nu suferă de nicio infecție, inflamare dentară localizată la nivelul cavității bucale.

Cum funcționează întregul proces?

Tratamentele dentare încep cu o programare la medicul dentist Cluj din cadrul clinicii noastre. În urma vizitei dvs. și a consultației, medicul specialist va întocmi planul de tratament, care poate să includă sau nu examinări suplimentare de tipul radiografiilor și care se poate limita la o singură ședință sau mai multe, în funcție de complexitatea manoperei. Toate aceste informații vi se comunică, iar dacă aveți întrebări, nu ezitați să le adresați medicului stomatolog. 

Cât de dureroase sunt procedurile?

Majoritatea procedurilor din cadrul Alverna Dental Studio presupun un grad scăzut de disconfort, datorită anesteziilor locale realizate în prealabil. Desigur, în funcție de complicațiile apărute sau nivelul inflamației, un oarecare grad de disconfort poate să apară, însă acesta este gestionat cu grijă de fiecare medic dentist Cluj din cadrul clinicii noastre. 

De ce să aleg un medic dentist Cluj?

Clujul este apreciat la nivel național pentru pregătirea profesională a medicilor stomatologi, precum și pentru serviciile medicale impecabile oferite. Puse în relație cu aparatura modernă de ultimă generație cu care clinicile clujene, inclusiv Alverna Dental Studio, sunt dotate, acestea reprezintă motive suficiente să apelați cu încredere la un medic dentist Cluj. 

Alverna Dental Studio pune accent pe pregătirea profesională a medicilor săi. Dorința noastră este aceea de a asigura aplicarea corectă a procedurilor stomatologice moderne. Tehnologiile moderne și aparatele de ultimă generație cu care clinica noastră este dotată se află pe mâini sigure și competente! 

În același timp, suntem constant atenți la un alt aspect: o bună comunicare cu pacienții. Iar această bună comunicare este extinsă și în cazul pacienților veniți din alte țări. Medicii noștri sunt vorbitori de limba engleză și cunosc foarte bine terminologia necesară. Astfel, pacienții veniți din afara țării pot beneficia de toate serviciile stomatologice pe care le oferim în Cluj-Napoca. 

Servicii
Alverna Dental

augmentarea-osoasa (2)

Augmentarea osoasă

Augmentarea osoasă reprezintă una dintre procedurile stomatologice de care puteți beneficia la Alverna Dental Studio

implant-dentar-home

Implant dentar

Aveți nevoie de un implant dentar? La Alverna Dental Studio vă punem la dispoziție unele dintre cele mai noi și..

chirurgie-dentara-home

Chirurgie dentară

Serviciile de chirurgie dentară puse la dispoziție de Alverna Dental Studio implică un ansamblu de proceduri și..

estetica-dentara-home

Estetică dentară

Vă doriți un zâmbet strălucitor și sănătos? Alverna Dental Studio Cluj oferă servicii complete de estetică dentară pentru..

Alverna Dental Studio

Clinica stomatologică Alverna Dental Studio include cabinete stomatologice modern amenajate și echipate cu aparatură de ultimă generație. Astfel, serviciile pe care le oferim sunt de o calitate superioară, iar pacienții noștri se simt mereu bine primiți. Fiecare cabinet stomatologic este pregătit să vă asigure un confort sporit, iar experiența și profesionalismul medicilor noștri sunt puse în slujba asigurării unei sănătăți dentare excelente!