Turism
Dentar

Căutați o clinică de stomatologie și turism dentar în Cluj? Alverna Dental Studio vă stă la dispoziție! Vă ajutăm să îmbinați utilul cu plăcutul – adică să vă rezolvați problemele dentare, într-un timp scurt, și să vă bucurați totodată de o minivacanță în inima Transilvaniei!

Calitate superioară
Beneficiați de servicii medicale complete, la standarde europene.
Oferte avantajoase
Tratamente stomatologice la prețuri mai mici decât în străinătate.

Servicii de turism dentar
în Cluj-Napoca

Căutați o clinică de stomatologie și turism dentar în Cluj? Alverna Dental Studio vă stă la dispoziție! Vă ajutăm să îmbinați utilul cu plăcutul – adică să vă rezolvați problemele dentare, într-un timp scurt, și să vă bucurați totodată de o minivacanță în inima Transilvaniei! 

Serviciile de turism dentar reprezintă un domeniu extrem de bine dezvoltat în municipiul Cluj-Napoca. Nu întâmplător: orașul este recunoscut pentru calitatea serviciilor stomatologice, iar în comparație cu alte țări europene, prețurile sunt considerabil mai reduse. Cu ajutorul Alverna Dental Studio, vă puteți planifica o minivacanță în orașul din inima Transilvaniei și puteți explora obiectivele turistice din Cluj și din împrejurimile sale. Iar la final, veți pleca spre casă cu zâmbetul pe buze – un zâmbet mai sănătos și mai strălucitor!

Alverna Dental Studio vă pune la dispoziție tratamente și intervenții stomatologice conforme cu cele mai înalte standarde de calitate, cu execuție rapidă. Prezența propriului nostru laborator ne asigură și ne permite eficientizarea lucrărilor și, implicit, scurtarea semnificativă a perioadei de lucru pe parcursul căreia se desfășoară acestea. Utilizăm aparatură medicală stomatologică performantă, de ultimă generație, serviciile noastre fiind aliniate cu cele desfășurate la nivel european. 

Calitatea serviciilor și a tratamentelor pe care Alverna Dental Studio vi le pune la dispoziție în cadrul pachetelor de turism dentar este asigurată de o echipă de medici specialiști cu experiență în domeniul lor de activitate și pasionați de munca pe care o fac. Personalul medical este vorbitor de limba engleză, în mod fluent, prin urmare nu trebuie să vă faceți griji pentru eficiența comunicării. 

În ceea ce privește prețurile, este bine să știți că acestea pot fi chiar și de până la 5 ori mai scăzute decât în multe dintre țările europene

Vă invităm să aflați mai multe despre serviciile de turism dentar practicate de Alverna Dental Studio în cele ce urmează. Pentru programări și / sau mai multe informații, vă rugăm să ne contactați!

Viziunea noastră

Echipa Alverna Dental Studio, formată din medici specialiști bine pregătiți din punct de vedere profesional și extrem de dedicați activității lor, se va ocupa de nevoile dvs. dentare cu maximum de atenție, delicatețe și profesionalism. Credem că serviciile stomatologice trebuie să respecte o serie de standarde ale calității de la care nu ne abatem niciodată. 

Știm să privim imaginea de ansamblu, prin urmare suntem conștienți că, de multe ori, este posibil să întâmpinați dificultăți în accesarea unor servicii medicale dentare de calitate, chiar și în țările europene cu un nivel de dezvoltare ridicat. Clinicile Alverna Dental Studio din Cluj vin în întâmpinarea nevoilor dvs., în calitate de pacienți din afara României. Nu oricum, însă, ci cu servicii de turism dentar de calitate, dar și accesibile ca preț. 

Pachetele noastre de turism dentar vă ajută să combinați planurile de tratament privind intervențiile dentare cu planurile dvs. de turism, în condiții avantajoase din punct de vedere financiar. 

În cadrul clinicii Alverna Dental Studio, un departament special, condus de către un absolvent MBA în Los Angeles, caută și dezvoltă în mod proactiv cele mai avantajoase soluții privind serviciile de turism dentar. Organizarea timpului liber dintre ședințele dvs. stomatologice cade, de asemenea, sub incidența acestui departament. 

Viziunea noastră este să transformăm serviciile de turism dentar în adevărate minivacanțe pentru pacienții noștri, astfel încât deplasările în scop medical să devină un motiv de bucurie – chiar și pentru cei care, poate, inițial, au pornit la drum cu griji și puțin entuziasm.

De ce să alegeți Alverna Dental Studio ?

Serviciile de turism dentar au cunoscut o puternică dezvoltare în ultimii ani atât în Cluj, cât și la nivel național, în România. Dacă inițial acest lucru se datora probabil cu precădere prețurilor reduse, în ultima perioadă, calitatea serviciilor și-a spus, de asemenea, cuvântul. Ne mândrim să facem parte din rândul clinicilor apreciate de către pacienții noștri – străini și români deopotrivă – pentru profesionalismul și procedurile moderne pe care le implementăm. 

De ce să alegeți Alverna Dental Studio, așadar? 

 • Practicăm prețuri avantajoase pentru pacienții noștri din străinătate. Pacienții din străinătate ajung să plătească sume de cel puțin 5 – 6 ori mai mici decât în țările lor de reședință. Mai mult de atât, o parte din aceste cheltuieli poate fi rambursată de către societățile de asigurări de sănătate cu care pacienții au contract. 
 • Experiența ne recomandă! Garanția calității este dată atât de experiența pe care o parte dintre colegii noștri au acumulat-o în Statele Unite ale Americii, cât și de numărul de pacienți care locuiesc în străinătate și care au fost deja tratați aici, la Alverna Dental Studio, cu rezultate excelente. Echipa noastră este formată din medici stomatologi specialiști, cu o excelentă pregătire profesională și experiență de lucru. 
 • Utilizăm tehnologie de vârf. Pacienții Alverna Dental Studio beneficiază de pe urma eficienței tratamentelor noastre, a calității materialelor, precum și a tehnologiei de vârf pe care o folosim. Serviciile noastre de turism dentar vă asigură cele mai moderne tratamente și intervenții dentare!
 • Aplicăm cele mai moderne tehnici și proceduri stomatologice. Reunind experiența medicilor noștri și aparatura modernă și performantă de care ne folosim, reușim să punem la dispoziția tuturor pacienților noștri cele mai moderne tehnici și proceduri dentare la ora actuală. 
 • Avem propriul nostru laborator de tehnică dentară. Faptul că dispunem de propriul nostru laborator de tehnică dentară ne permite nu doar să ne asigurăm că lucrările se fac conform standardelor de calitate dorite, folosind cele mai bune materiale disponibile, ci și să asigurăm o eficiență de lucru sporită. Reușim astfel să reducem considerabil timpul necesar unei intervenții, lăsându-vă astfel posibilitatea de a vizita orașul și împrejurimile sale, după bunul plac. 

Ne găsiți în inima Transilvaniei! Suntem localizați în Cluj-Napoca, un oraș modern, considerat a fi capitala neoficială a Transilvaniei, parte din România și din Uniunea Europeană. Cu o istorie bogată, dar mai ales cu o viață culturală și artistică (neconvențională, am adăuga) ce atrage anual turiști din toate colțurile lumii, Cluj-Napoca vă așteaptă să-l descoperiți. Iar noi vom avea grijă să venim cu cele mai potrivite recomandări pentru dvs. Din zonă nu lipsesc atracțiile turistice: muzee, vechi mine de sare reamenajate, un mare număr de peșteri spectaculoase, castele și cetăți-ruină medievale faimoase, stațiuni pentru tratamente balneo-termale și multe altele.

Oferta și pregătirile de călătorie

Procedura prin care puteți beneficia de serviciile noastre de turism dentar nu este deloc complicată, iar departamentul nostru dedicat vă va îndruma în fiecare etapă, astfel încât experiența să fie una plăcută, lipsită de griji. Ne dorim ca împreună să transformăm o banală vizită de la medicul stomatolog (sau, dimpotrivă, una care vă cauzează prea multe griji), într-o minivacanță inedită. Veți putea descoperi noi locuri și comunități, veți putea participa la evenimente inedite, veți putea vizita obiective turistice deosebite și, totodată, vă veți rezolva problemele dentare la una dintre cele mai apreciate clinici de stomatologie și turism dentar din regiune. 

Cum funcționează? Am structurat procedura în două etape, după cum urmează: 

 1. Solicitați o ofertă personalizată. În acest scop, pentru a vă putea pregăti o ofertă personalizată, vă rugăm să ne trimiteți următoarele informații pe e-mail: 
 • Radiografia dentară și alte informații de natură medicală;
 • Intervalul de timp disponibil pentru călătorie;
 • Bugetul pe care îl aveți la dispoziție în acest scop;
 • Preferințele de cazare și, eventual, preferințele în materie de turism. 
 1. Primiți informațiile necesare de la noi. Pornind de la cele trimise pe e-mail, noi vă vom putea furniza următoarele: 
 • Orarul tratamentului dentar necesar, structurat pe zile și ore;
 • Costul estimativ al tratamentului, defalcat pe procedee;
 • Costul-suport pentru perioada în care veți fi prezent aici;
 • Opțiuni de cazare și recomandări;
 • Opțiuni pentru activități turistice în Cluj și în împrejurimi. 

Cu ajutorul serviciilor de turism dentar de la Alverna Dental Studio, veți reuși așadar să beneficiați de tratamente și intervenții stomatologice de înaltă calitate, într-un interval de timp redus, la prețuri avantajoase pentru dvs. Totodată, vă puteți bucura de activități turistice de interes pentru dvs., fie că preferați obiective culturale și artistice (muzee, spectacole artistice, expoziții, concerte etc), fie că preferați obiective naturale (scurte drumeții în împrejurimile orașului, vizite în peșteri amenajate, saline sau cetăți medievale etc). Vă ajutăm să îmbinați toate aceste activități cu programul tratamentului stomatologic de care aveți nevoie.

Alte servicii medicale

Bineînțeles, în funcție de nevoile și preferințele dvs., în programul călătoriei dvs. pot fi incluse, pe lângă tratamentele stomatologice programate, nu doar activități turistice și culturale, ci și alte servicii medicale. Călătoria dvs. în Cluj poate fi astfel valorificată la maxim, având ca obiectiv general îmbunătățirea stării dvs. de sănătate. 

Cluj-Napoca este renumit pe plan internațional datorită centrului său universitar și medical. Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca este una de prestigiu, aceasta având contribuții semnificative la progresul medicinei internaționale. Medicii specialiști care se formează aici, la universitățile din Cluj, sunt profesioniști respectați în domeniile lor de activitate, atât de către pacienții lor, cât și de către colegii lor. 

În acest cadru prielnic dezvoltării serviciilor medicale, s-a creat, așadar, un conglomerat de clinici și cabinete specializate într-o multitudine de servicii medicale din domenii precum:

 • Stomatologie
 • Oftalmologie
 • Medicină generală
 • Chirurgie estetică
 • Boli digestive
 • Ortopedie
 • Cancer
 • Dermatologie
 • Afecțiuni endocrine
 • Cardiologie
 • Neurochirurgie
 • Urologie
 • Etc

Prin urmare, petrecând doar câteva zile în Cluj-Napoca, vă puteți rezolva o serie de probleme medicale, pe lângă cele de natură stomatologică, economisind resurse financiare, dar beneficiind de servicii de aceeași calitate precum în marile orașe europene și nu numai. Specialiștii Alverna Dental Studio vă pot îndruma cu recomandări medicale, în măsura în care ni le solicitați.

Turism dentar în România: percepția în media internațională

În ceea ce privește serviciile de turism dentar, România este, în mod cert, una dintre cele mai vizitate țări la nivel european. Desigur, acest fapt se datorează o dată tarifelor practicate, resimțite diferit de cetățenii țărilor mai dezvoltate din vestul Europei sau din Statele Unite ale Americii, unde aceleași servicii sunt de câteva ori mai costisitoare, dar și calității serviciilor medicale. Numeroase clinici din țara noastră sunt în prezent dotate cu aparatură stomatologică de ultimă generație, iar experiența și profesionalismul medicilor completează corespunzător cadrul. 

Conform studiului „Romania Dental Market Analysis”, încă din anul 2010 se preconiza o creștere semnificativă a serviciilor de turism dentar la nivelul țării noastre. De ce? Datorită unei creșteri, în primul rând, în numărul clinicilor de stomatologie care funcționează în conformitate cu standardele medicale internaționale. Apoi, costurile reduse și tehnologiile performante utilizate în clinici și-au spus și ele cuvântul. 

Vă încurajăm să vă documentați, să analizați ofertele de preț, dar și oportunitățile și calitatea serviciilor de turism dentar care vi se pun la dispoziție, astfel încât să fiți siguri că beneficiați de cele mai bune tratamente și intervenții stomatologice. 

Câteva analize și studii realizate la nivel național și internațional puteți consulta la următoarele surse. 

Dental Tourism Onsets a New Phase of the Romanian Dental Market  >>>

Romania Dental Market Analysis >>>

“Dental tourism” gathered momentum last year in Romania >>>

Considerations About Dental Tourismdevelopment And Its Specific Marketing In Romania >>>

Global Tourist Guide to Oral Care – A Systematic Review >>>

Cheap Dental Tourism Growing Fast in Romania >>>

Orice întrebări sau nelămuriri ați avea, vă rugăm să ni le adresați. Suntem conștienți că pentru unii dintre pacienții noștri o călătorie într-o altă țară poate veni cu numeroase griji, însă echipa Alverna Dental Studio vă poate îndruma cu succes pentru ca minivacanța dvs. să fie una plăcută și relaxantă.

Galerie media

Pentru a vă face o idee mai clară despre serviciile noastre de turism dentar și nu numai, vă invităm să accesați galeria noastră media. De asemenea, ne puteți urmări activitatea și pe pagina de Facebook Alverna Dental Studio sau pe Instagram @alvernadentalstudio.

Alverna Dental Studio 1

Str. Alverna 33, 400469,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 748 085 933
Tel: +40 728 085 933

Alverna Dental Studio 2

Str. Viilor nr. 52B, et.1,
Cluj-Napoca, Romania
Tel: +40 770 265 223
E-mail
contact@alvernadental.com

Servicii
Alverna Dental

cabinet-stomatologic-26

Augmentarea osoasă

Augmentarea osoasă reprezintă una dintre procedurile stomatologice de care puteți beneficia la Alverna Dental Studio

cabinet-stomatologic-22

Implant dentar

Aveți nevoie de un implant dentar? La Alverna Dental Studio vă punem la dispoziție unele dintre cele mai noi și..

cabinet-stomatologic-27

Chirurgie dentară

Serviciile de chirurgie dentară puse la dispoziție de Alverna Dental Studio implică un ansamblu de proceduri și..

cabinet-stomatologic-23

Estetică dentară

Vă doriți un zâmbet strălucitor și sănătos? Alverna Dental Studio Cluj oferă servicii complete de estetică dentară pentru..

Alverna Dental Studio

Clinica stomatologică Alverna Dental Studio include cabinete stomatologice modern amenajate și echipate cu aparatură de ultimă generație. Astfel, serviciile pe care le oferim sunt de o calitate superioară, iar pacienții noștri se simt mereu bine primiți. Fiecare cabinet stomatologic este pregătit să vă asigure un confort sporit, iar experiența și profesionalismul medicilor noștri sunt puse în slujba asigurării unei sănătăți dentare excelente!